Viviane, 28 let, Versailles, Francie

Letošní zimu jsem denně používala RESPIMER NetiFlow jako preventivní prostředek po opakujícím se zánětu dutin. Aplikace je velmi jednoduchá a účinek okamžitý. Zjistila jsem, že se mi snadněji dýchá nosem, když používám NetiFlow, než když jsem obvykle prováděla výplach fyziologickou solí; účinně se snižuje překrvení.

Nicolas, 44 let, Rennes, Francie

Už několik let trpím chronickým zánětem vedlejších nosních dutin (kvůli nosní přepážce vybočené doleva). Každý den jsem měl velké bolesti. Systematicky jsem používal nosní spreje, ale jejich účinek byl nedostačující a nebyl jsem s nimi spokojen. Můj otorinolaryngolog mi doporučil RESPIMER NetiFlow. Zpočátku jsem byl trochu vystrašený myšlenkou, že bych si měl nalít 240 ml vody do nosu. Ale postupoval jsem podle návodu a stálo to za to. Konečně metoda, která přináší skutečnou úlevu!

Sophie, 33 let, Lille, Francie

Od tří let trpím alergickou rýmou. Na jaře neustále kýchám a smrkám.
Asi před měsícem jsem navštívila otorinolaryngologa, který mi poradil, abych vyzkoušela výplach nosu novým přípravkem Respimer NetiFlow 2krát nebo 3krát denně. Ukázalo se, že je levnější než spreje, které jsem dosud používala.
Je to velmi praktické řešení: jednoduše rozpustím směs s minerály ve vodě a aplikátor vložím do jedné nosní dírky. Voda vteče do dutin jednou dírkou a vytéká druhou. Pak se vysmrkám a je hotovo. Je to velice jednoduché a účinné. Doporučuji ho vyzkoušet jako neagresivní a velmi přirozenou metodu, která mi rozhodně přinesla úlevu a pocit komfortu.

Martine, 54 let, Le Havre, Normandie, Francie

Před rokem zjistil můj otorinolaryngolog, že mám polypy v dutinách.
Podstoupila jsem operaci pro jejich odstranění a lékař mi doporučil používat Respimer NetiFlow k vyčištění nosu, když jsem se začínala zotavovat.
Musím přiznat, že když jsem na začátku uviděla přístroj, tak jsem se z něj měla trochu obavy…
Jak se ale ukázalo – zcela zbytečně, protože roztok je velmi šetrný a snadno se aplikuje. Okamžitě jsem po jeho aplikaci pocítila úlevu: strupy samy odpadly, snadněji dýchám.
Používám RESPIMER NetiFlow dodnes. Nos mám průchodný a pozoruji, že nejsem už tak často nemocná.